Remonttipalvelut

Kaikki kodin remontit Joensuussa

Remonttipalvelut sokkelista piipunhattuun. Oli kyse sitten kiinteistösi julkisivusta, kattoremontista, sisäseinän maalauksesta tai koko huoneiston kattavasta remontista, me toteutamme projektin sovitun hinta-arvion ja aikataulun mukaan.

Suunnittelemme projektit aina asiakkaan kanssa yhdessä, niin että asiakkaalla ja meillä on samanlaiset suunnitelmat remontin kulusta.
Teemme työmme niin sanotusti avaimet käteen -periaatteella, jotta sinun ei asiakkaanamme tarvitse huolehtia materiaalien hankinnasta, aliurakoitsijoista, purkutöistä eikä loppuviimeistelystä.

Uudisrakentamisen palveluihimme kuuluvat asuntorakentaminen, liike- ja toimitilarakentaminen sekä julkinen rakentaminen.

Sisätilaremontit

Toteutamme kaikki sisätilaremontit aina purkutöistä loppuviimeistelyihin saakka. Remonttipakettiin kuuluu aina asiakkaan toivomat materiaalivalinnat, huolellinen toteutus, loppusiivous sekä mahdolliset aliurakoitsijatyöt.

Ulkoverhoukset

Ulkoverhousremontteihimme kuuluu kaikki kotisi ulkoremontit. Palveluihimme kuuluu lisäksi ikkunat, lasitukset, terassiremontit, ovien vaihdot, sokkelit sekä paneloinnit.

Sokkelit ja salaojat

Laadukkaat salaoja- ja sokkeliratkaisut varmistavat, että kosteus ei pääse kotisi perusteisiin. Lopputulos, joka pitää kotisi kunnossa vielä useita vuosikymmeniä.

Kattoremontit

Katon ja siihen liittyvien remonttien valinta kannattaa tehdä huolellisesti, sillä se on yksi kotisi pitkäaikaisimmista investoinneista. Me autamme sinua valitsemaan kodillesi parhaimman vaihtoehdon.