Kattoremontti

Maksuton arviokäynti

Vastuullinen urakoitsija tekee hinta- ja aika-arvion kohteesta vasta arviokäynnin jälkeen. Arviokäynti on aina maksuton.

Materiaalien valinta

Kattopaketteihimme kuuluu aina käytettävät materiaalit sekä muut oheistuotteet, joten sinun ei tarvitse huolehtia hankinnoista eikä muista kuluista.

Avaimet käteen

Toteutamme kattoremontin itsenäisesti huolehtien aina laadukkaan lopputuloksen vaatimista menetelmistä. Nauti sinä lopputuloksesta!

Hyvin tehty vesikatto antaa rakennukselle pitkän käyttöiän.

Katon ja siihen liittyvien remonttien valinta kannattaa tehdä huolellisesti, sillä se on yksi kotisi pitkäaikaisimmista investoinneista. Me autamme sinua valitsemaan kodillesi parhaimman vaihtoehdon.

Kattoremontit

Kattoprojektit aloitetaan aina kohteen arvioinnilla, jonka avulla valitsemme kyseiseen remonttiin sopivimmat  tuotteet ja annamme asiakkaalle pitävän aika- sekä hinta-arvion. Kattopakettiin kuuluu aina kattomateriaalien kulut, eikä laskuun ilmesty koskaa ennaltasopimattomia kuluja.

Ammattitaitoiset rakentajamme takaavat, että sovitusta pidetään kiinni ja lopputuloksen takana seisotaan ylpeästi.

Sisäkatot

Meiltä onnistuu monipuolisesti kaikki sisäkattoihin liittyvät remontit. Sisäkattoremontti voi olla katon korjaus, kokonaan uusiminen tai vanhan katon entisöinti.

Sisäkaton uusimisen yhteydessä tarkastamme myös yläpohjan eristykset kuntoon. Vanhan katon entisöinti, kuten uusien kattopaneelien asentaminen, voi olla hyvä ratkaisu kohteessa, jossa lämmöneristys on hyvä ja sisäkaton verhoilu halutaan vaihtaa uuteen ulkonäöllisistä syistä.

Katon maalaus riittää silloin, kun vanha maalipinta on pinttynyt tai katon ilmettä halutaan raikastaa. Esimerkiksi maalaamalla puupintainen sisäkatto valkoisella maalilla voidaan saada aikaan täysin uusi ilme koko asunnolle.

Kattoremontit 100% tyytyväisyystakuulla.