Ulkoverhoukset

Huolellisesti tehty ulkoverhous on kestävän kodin edellytys

Talon julkisivu on kotisi käyntikortti. Jos ulkoverhous on hyvässä kunnossa, pelkkä maalaus voi riittää. Uudistamalla kodin julkisivun kokonaisvaltaisella remontilla saat  kestävän lopputuloksen. Teemme maksuttomanalkukartoituksen ja materiaalien valinnan yhdessä asiakkaan kanssa, realistisesti ja rehellisesti. Meiltä ei synny yllättäviä piilokuluja!

Ulkoverhousremontteihimme kuuluu tarvittaessa ikkunat, lasitukset, terassiremontit, ovien vaihdot, sokkelit sekä paneloinnit. Teemme tarvittaessa myös pienempiä ulkoremontteja. Kartoitamme yhdessä kanssasi parhaan ratkaisun.

 

Ulkoverhoukset

Nykyaikaisella ulkoverhouksella luot kodillesi lisäarvoa. Me autamme aina alkurakenteiden luomisesta vanhan rakennuksen maalipinnan uusimiseen.

Kattoremontit

Huolella rakennettu vesikatto pitää kodistasi huolen. Meiltä saat maksuttoman arviokäynnin jälkeen kiinteän hinnan ja aikataulun.

Ikkunat, ovet ja lasitukset

Älä päästä lämpöä karkaamaan. Säästä energiakuluissa päivittämällä kotisi ikkunat ja ovet. Meidän kautta hoidat kuntoon myös terassi- ja parvekelasitukset.

Julkisivuremontit taloyhtiöille

Olemme pitkäaikainen taloyhtiöiden remonttikumppani. Joensuun alueelta löydät useita kohteita, joihin olemme päässeet toteuttamaan julkisivuremontit. Luotettavasta kumppanista ei kannata päästää irti!